Kohtaamispaikka Louhentupa

Louhentupa on kaikille avoin kohtaamispaikka Iisalmen nuorisotalolla valoisissa ja avarissa tiloissa. Louhentupaa ylläpitää Iisalmen Mielenterveystuki ry.

Louhentuvalle saavutaan nuorisotalon pääovesta ja Louhentupa on heti oikealla. Esteetön kulku tapahtuu rakennuksen takaovesta invaliuskaa pitkin.

Tavoitteena on tarjota eri-ikäisille henkilöille toimintakykyä, hyvinvointia ja vertaistukea.

Toiminta perustuu jokaisen mahdollisuuteen vaikuttaa yhteisiin asioihin esim. viikkokokouksessa ja olla osana yhteisöä. Yhteisistä asioista päätetään viikkokokouksessa tiistaisin klo 10.00.

Louhentuvalla voi käydä kahvilla, lukea päivän lehdet sekä jututtaa tutut. Louhentuvalle tulee päivän lehdistä Savon Sanomat ja Iisalmen Sanomat. Kahvi sekä kahvileipä ovat edullisia. Lisäksi voi käyttää nettiyhteyksillä varustettuja tietokoneita (korvauksetta) ja tulostaa sekä laminoida pientä korvausta vastaan.

”Ihminen puhuu minulle,

katsoo minua,

kuulee minua.

Harvinaista muualla.”

Louhentuvalla voi osallistua työtoimintaan sekä ohjata vertaistukiryhmiä. Louhentuvan työntekijät tukevat työtoimintaan osallistuvia ja ryhmänohjaajia. Työtoimintaan voi osallistua Louhentuvalla päivystäjän ja rahastonhoitajan tehtävissä.

Louhentuvalla kokoontuu erilaisia ryhmiä. Tarkempia tietoja ryhmistä saat Louhentuvan ryhmistä.

Liikuntaryhmiin voi osallistua uima- ja liikuntahallilla ostamalla Liiku mieli hyväksi -kortin Louhentuvalta. Monipuolisesta liikuntatoiminnasta saat tietoja Liikuntaryhmät -sivulta.

Kohtaamispaikka Louhentuvan ja Iisalmen Mielenterveystuki ry:n toiminnasta tiedotetaan

  • Yhdistyksen kotisivuilla
  • Sähköpostitse (Jos haluat saada ajankohtaista tietoa omaan sähköpostiin, lähetä oma sähköpostiosoite osoitteeseen louhentupa(a)iisalmenmttuki.fi)
  • Facebookissa
  • Yhdistyksen tiedotuslehti Käskynkässä
  • Louhentuvan ilmoitustaululla
  • Iisalmen Sanomien muistio -palstalla
  • MTKL:n kotisivuilla (valtakunnallisten teemaviikkojen tapahtumat)

Lämpimästi tervetuloa Louhentuvalle!